Всяка година, във връзка с празника Хелоуин, Forbes публикуват  своя

...
Всяка година, във връзка с празника Хелоуин, Forbes публикуват  своя
Коментари Харесай

Кои са най-богатите наследници на звездите, които вече ги няма

Всяка година, по отношение на празника Хелоуин, Forbes разгласяват  своя обичайната ранглиста -  за най-печелившите умряли звезди, които обаче не престават да генерират обилни доходи и след гибелта си.

За седма поредна година отпред е Кралят на поп музиката Майкъл Джексън, съгласно влиятелното списание, представено от начин на живот.бг.  Дори излизането на кино лентата " Да напуснеш Невърленд ", който намерено го упреква в педофилия, не можа да настрои почитателите на Джако против него. Наследниците на Майкъл Джексън са получили приходи на стойност 60 милиона $ от неговото творчество.

След Краля на попа, втори в класацията е Кралят на рокендрола Елвис Пресли. Неговите наследници се радват на 39 милиона $ през актуалната година.

С 38 милиона $ генерирани доходи, трети е художникът на комикси Чарлз Шулц, който стои зад основаването на облика на емблематичния Снупи.

Четвъртото място с 30 милиона $ заема фамозният голф състезател Арнолд Палмър. Пети пък е реге музикантът Боб Марли с 20 милиона $.

Американският публицист, стихотворец и илюстратор на комикси Доктор Сюс (Тиодор Сюс Гайзъл), прочут основно с книгите си за деца, е шести с 19 милиона $.

Класацията на Forbes няма по какъв начин да мине без някой от членовете на именитата група Beatles, по тази причина и седмо място в нея заема Джон Ленън със надлежно 14 милиона $.  Осма е актрисата Мерилин Монро с 13 милиона $, която и до през днешния ден е пример за хубост и модел за подражателство на доста дами по света. Принс, който завърши своя витален път през 2016 година, заема деветата позиция с 12 милиона $.

На десето място с 11 милиона $ е американският рапър Nipsey Hussle, който умря през март 2019 година За първа година в класацията влиза и Уитни Хюстън, която заема 12-то място с 9.5 милиона $.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР